Saturday, February 19, 2011

apple merah manis

xnk bce scroll aje ke bwh sbb ni hati dan prasaan hahaha..hmm sejak brminggu2 ni aku rase da jauh dgn dye..aku rase myb dye ni da xnk dgn aku..yela..mne la laki nk than dgn pragai aku ni..cople aje pts..hmm..agk nye kne mndi bunga kot bg ilang smua badi2 y ada dlm bdn aku ni(sgt syirik):p..xpela awk sy tau sy byk buat slh dgn awk..sorie k..tp sy sgt rndukan awk tau..rndu ke mcd lg:)
mlm ni mahu brmadah2 skit..pegi mati..T_T
nmpk awk buncit kannn..

Saturday, January 1, 2011

cerita 2010 -2011

wasup2 {mila}sudah lme x brkarang dlm blog ni..ari ni aku nk buat karangan 800pth prkataan hahaha smpai ke?dlu bole la tp skrg agk bole mmpos aku nti..hmm crita 2010 sepanjang cuti sem ni byk bnde aku lalui..bln 11 spupu ayh aku telah pergi menghadap ilahi..al fatihah buat keluarganye..12-12-2010 atok aku masok hospital,skit pn demam dgn cirit birit je pn tp entah mcm mne dktor y agk %@#@$@#% msok kan air smpai 10 btol oh damnnn..!!da la bg ubt slh lg la seksa atok aku, lg la damnn!!idiot!!16-12-2010 atok aku kene la plk msok hspital pkar 2 pn dah koma, dye hnye brgntung dgn mesin n ubat je..mse dye koma smpat la jgk aku cium pp dye, ajar dye mgucap, bcekan yasin utk dye:(..26-12-2010 atok aku mniggal dunia..aku xtau nk buat ape hnye air mata y bole aku buat..smpai skrg aku xbole pcaya y atok aku da xde..aku da xbole nk pgil "atok""nenek""wan" cucu yatim piatu..hari ni 1-1-2011..faizal yusof mnigal alfatihah la utk dye..tp...ad bnde y buat aku xdduk sng, ayh aku mgadu skit2 bdn, dmm la..hri ni saje 3 0r 2 kali dye ckp "da xsmpt da".. ya allah tlg la pjg kan usia ke dua org tua ku ya allah..aku xdpt nk byg kan mcm mne nti hmm......aku sgup pgri dlu sblm org y aku syg tglkan aku, lps ni aku xtau ujian ape plk y aku aku dpt y aku tau bdk2 kptm tgh tgu result hahaha agk angin smua nye result xklua2..ok la saluteee..

Sunday, November 21, 2010

yes!!raya dtg lg

raya brsama family n family baru 1st time bru dpt abg ipar..haha
bakal mnjadi family zainal ariffin..aminnn kuiikui










Saturday, November 6, 2010

doaku untukmu

dlm tgh bosan2 aku ni aku layan je fb smpai lebam..then xlme 2 sppu aku "im" aku..
"kak izatul tau x abg izwan excident langgar kerbau skrg dye koma"huh!bderau jntung aku darah aku smua trun..sjuk2 bdn aku..aku coll2 smua org tye btl ke x, jwpn nye "YE" oh tidakk..izwan aku doakan ko supaya cpt sdr ok, ko kne kuatkan semngat ko, nti da sdr aku g tgk ko kte grau2 mcm dlu ye..rye xlme da bole kte g jlan2 umah nnek sdara kte kannn:(
"aku doakan ko"aminn..
. msti klau org tgk, msti tye idup ke x kan haha...hope ko cepat smbuh k

"kau sahabat kau teman"..coretan khas untuk bdk2 rumah ku, "qatrunnada, hazimah, hamizah, hamimah, syazwani, amalina, munirah, elfina,trmasuk aku jgk naha..heh nk jgkkk...ok xlme kte da nk abes sem kan..hye tgl bpe ari je lg..then korg smua akn bwk diri msing2 smentara aku kontang kanting kt sni..sumpah aku sedeh bce blog kau wahai "emi" wani smpai mnagis haha..ktorg pn xlpe kn korg tau..hope sblm kte bwk diri masing2 ke arah laen aku tringin nk lpak skali, karok, wayang kte 10 org utk y trakhir..aku akn mrh klau korg da praktikal pasto xnk dtg sni tgk aku, aku mrajuk oke..n the last "aku mtk maaf pd smua dri hjung rmbut smpai hjung kki, hlalkan mkan mnum sgala prbuatan aku"
lgu khas utk kor
g
: video

Friday, November 5, 2010

hari ini dan semalam

hari2 y membosankan..xde ape y nk aku bwt so aku lyn2 fb ad la trjmpe gmbr2 zaman jahiliah dlu haha...mtk izin ye copy2 n paste(: seorang model..ye tipu!..
ke kiri kanan pusing haha
"broga hill"

klakar!!..
trigat waktu orentasi"bagi amik bagi" ahmad..tgk!sy kurus kannnn..muke xbole bla haha

Sunday, October 24, 2010

2be continuetime ni mase photogedix dgn bdk2 photographer